073 7200 200

De echtscheidingsadvocaat die met u meedenkt

Vanaf het moment dat er door u en/of uw partner besloten wordt om elkaar uit te gaan, moet er van alles geregeld worden. Snijders Familierecht is dé echtscheidingsadvocaat die met u meedenkt.

Als er (minderjarige) kinderen zijn, zult u bijvoorbeeld moeten bepalen waar de kinderen gaan wonen. Er moeten afspraken gemaakt worden over de woning, de inboedel, eventueel vermogen. Als u op basis van huwelijkse voorwaarden getrouwd bent, moet de afwikkeling op basis van die afspraken plaatsvinden. Kortom, veel aspecten en vragen die dan opkomen en waarvoor een oplossing moet worden gevonden. Een echtscheidingsadvocaat van Snijders Familierecht kan u daarbij helpen.

Veel meer dan alleen een scheidingsadvocaat

Vaak wordt wel gezegd dat een “scheidingsadvocaat” nodig is; Snijders Familierecht kan u echter veel meer bieden dan dat. Als u in een scheiding verwikkeld raakt, is het belangrijk dat u iemand heeft die met u meedenkt, de mogelijkheden met u bespreekt, maar u ook wijst op eventuele risico’s van bepaalde wensen en keuzes. Die persoon is niet enkel een echtscheidingsadvocaat, maar een vertrouwenspersoon, een “trusted advisor”. En die adviseur vindt u bij Snijders Familierecht in de persoon van mevrouw J.A. (Jitka) Swinkels.

​Jitka Swinkels is dé advocaat op het gebied van echtscheidingsrecht, en familierecht in het algemeen. Of u nu de keuze voor een scheiding nog moet maken of die keuze al gemaakt heeft: Jitka begeleidt u van begin tot het einde van dit proces. Zij denkt proactief met u mee, kijkt samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie en verliest daarbij de belangen van eventuele (minderjarige) kinderen niet uit het oog. Want hoewel u na uw scheiding geen partners meer bent, blijven uw ex-partner en u wel voor altijd ouders.

Benieuwd naar wat Snijders Familierecht voor u kan betekenen?

Bent u benieuwd wat een scheidingsadvocaat in uw specifieke situatie kan betekenen? Maak een afspraak bij ons op kantoor of bel geheel vrijblijvend voor een eerste advies. Jitka staat u graag te woord en bekijkt samen met u de mogelijkheden.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een familierecht advocaat die uw belangen op een zorgvuldige en adequate manier behartigt, met oog voor de onderliggende gevoelens? Snijders Familierecht is zo een advocatenkantoor. Veel mensen kiezen voor ons als advocaat familierecht omdat wij op een duidelijke, stevige, heldere en daadkrachtige manier handelen. Wij geven u altijd een eerlijk advies. 

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

We hebben Jitka leren kennen als een dame wie het kaas niet van haar brood laat eten en all the way gaat om ons als klant het beste te laten krijgen. Schakelt snel, communiceert vlot en bemiddelt uitstekend. Wij zouden Jitka dan ook erg aanbevelen.

Onze samenwerking met mr. Swinkels hebben wij als heel professioneel en bijzonder prettig ervaren. We voelden ons echt begrepen en gesteund. Haar doortastende manier van werken gaf ons het vertrouwen dat we het gewenste resultaat zouden behalen. Wij zijn content.

Ik zocht een advocaat die mij kon bijstaan in verband met het verkrijgen van eenhoofdig ouderlijk gezag. Toen bleek dat mijn oude advocaat geen familierecht zaken meer deed, ben ik bij het kantoor Snijders Familierecht terecht gekomen. Mevrouw Swinkels heeft voor mij een verzoek ingediend bij de rechtbank en vervolgens vond een zitting plaats. Tijdens de zitting stond mevrouw Swinkels haar mannetje en mijn verzoek is uiteindelijk ook toegewezen! Mevrouw Swinkels is in mijn ogen de beste advocaat! Zij luistert goed naar wat je wensen zijn en is daarbij heel scherp. Mocht ik ooit in de toekomst weer een advocaat nodig hebben, wend ik mij zeker weer tot dit kantoor en mevrouw Swinkels!

Het laatste nieuws

Actueel

Als advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit. Wij laten u graag kennismaken met de laatste ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken. 

Op welke wijze worden minderjarige kinderen betrokken bij een procedure?
“Mijn kinderen zijn ouder dan 12, dus zij mogen toch kiezen bij wie ze willen [...]
Verhuizen met mijn (minderjarige) kind: kan dat zomaar?
Een scheiding heeft vrijwel altijd een verhuizing tot gevolg. Het komt in ieder geval zelden [...]
Dit zijn de rechten van een biologische en/of juridische vader zonder ouderlijk gezag
Gehuwden en geregistreerd partners die samen een kind krijgen, krijgen automatisch gezamenlijk gezag over dat [...]