073 7200 200

Contact

Heeft u een familierechtelijke kwestie en bent u benieuwd wat Snijders Familierecht voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord met een passend, persoonlijk advies. 

  Wat klanten over ons zeggen

  Referenties

  Bent u op zoek naar een familierecht advocaat die uw belangen op een zorgvuldige en adequate manier behartigt, met oog voor de onderliggende gevoelens? Snijders Familierecht is zo een advocatenkantoor. Veel mensen kiezen voor ons als advocaat familierecht omdat wij op een duidelijke, stevige, heldere en daadkrachtige manier handelen. Wij geven u altijd een eerlijk advies. 

  Klantbeoordeling Op basis van 7 referenties
  9,6

  We hebben Jitka leren kennen als een dame wie het kaas niet van haar brood laat eten en all the way gaat om ons als klant het beste te laten krijgen. Schakelt snel, communiceert vlot en bemiddelt uitstekend. Wij zouden Jitka dan ook erg aanbevelen.

  Onze samenwerking met mr. Swinkels hebben wij als heel professioneel en bijzonder prettig ervaren. We voelden ons echt begrepen en gesteund. Haar doortastende manier van werken gaf ons het vertrouwen dat we het gewenste resultaat zouden behalen. Wij zijn content.

  Voor het eerst in mijn leven moest ik op zoek naar een advocaat. Geen idee waar ik op moest letten en al helemaal geen idee wie voor mijn situatie de beste advocaat zou zijn.
  Via wat zoekwerk op de site van Snijders Familierecht terecht gekomen en dat voelde meteen goed.
  De eerste afspraak met Jitka Swinkels was zeer fijn. Ze begreep me en gaf duidelijk aan wat ik wel en niet kon verwachten.
  In de maanden die volgden heb ik veel steun gehad aan Jitka. Ze reageert snel en vriendelijk.
  Ik kon alles aan haar vragen en ze vond niks raar. Ze gaf goede adviezen en ze heeft me echt door een moeilijke periode heen geholpen.
  Ook haar correspondentie naar andere partijen was zeer goed en duidelijk, ze verwoordde precies wat ik bedoelde.
  Ik ben Jitka erg dankbaar voor haar kundige werk en zal zeker weer bij haar aankloppen mocht dit ooit nog nodig zijn.

  Het laatste nieuws

  Actueel

  Als advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit. Wij laten u graag kennismaken met de laatste ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken. 

  Partneralimentatie en samenwonen: wat zijn de gevolgen?
  Als een huwelijk eindigt door echtscheiding, kan het voorkomen dat één van de ex-echtgenoten verplicht [...]
  Co-ouderschap weigeren, kan dat?
  Een groot deel van de ouders die ik als advocaat spreek, verkeert in de veronderstelling [...]
  Op welke wijze worden minderjarige kinderen betrokken bij een procedure?
  “Mijn kinderen zijn ouder dan 12, dus zij mogen toch kiezen bij wie ze willen [...]