073 7200 200

Ons kantoor

Een echtscheiding, geschillen over de omgangsregeling met uw kind(eren), alimentatie die niet wordt betaald; het zijn slechts enkele voorbeelden van situaties waarin een advocaat of mediator een cruciale rol kan spelen. Daarvoor bent u bij Snijders Familierecht aan het juiste adres. Ons team, onder leiding van mw. mr. J.A. (Jitka) Swinkels, staat voor u klaar.

Bij een familieprobleem komen vaak vele aspecten aan de orde, wat het probleem vaak complex maakt. Denk aan de kinderen, de eigen woning, de onderneming, de verdeling van het vermogen, enzovoorts. Die complexiteit vraagt om een multidisciplinaire aanpak. Snijders Familierecht werkt daarom nauw samen met notarissen, kinderdeskundigen, fiscalisten, accountants en pensioenadviseurs.

Door in overleg met u – en eventueel een notaris, fiscalist, of andere deskundige – uw situatie goed in kaart te brengen en uw belangen en wensen te inventariseren, zorgt Snijders Familierecht ervoor dat u weer overzicht krijgt. Op die manier kunt u uiteindelijk weer zelf de regie nemen.

Bij Snijders Familierecht staan uw belangen dus altijd voorop. Een goede regeling / oplossing die past bij uw situatie is ons streven, ongeacht de weg daar naartoe. Snijders Familierecht zorgt ervoor dat het bewandelen van die weg zo veel als mogelijk vrij van hobbels geschiedt.

Professioneel, persoonlijk & betrokken

Professioneel, persoonlijk en betrokken: dát is Snijders Familierecht. Of ons kantoor bij u past, is echter een vraag die alleen u kunt beantwoorden. Immers, voor een goede samenwerking tussen een advocaat en een cliënt moet er sprake zijn van vertrouwen, een “klik”.

Bij Snijders Familierecht kunt u daarom altijd terecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur. Bel ons dus voor een afspraak en ervaar zelf of onze aanpak bij u past.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een familierecht advocaat die uw belangen op een zorgvuldige en adequate manier behartigt, met oog voor de onderliggende gevoelens? Snijders Familierecht is zo een advocatenkantoor. Veel mensen kiezen voor ons als advocaat familierecht omdat wij op een duidelijke, stevige, heldere en daadkrachtige manier handelen. Wij geven u altijd een eerlijk advies. 

Klantbeoordeling Op basis van 7 referenties
9,6

Aangezien we tegenwoordig zelf een advocaat mogen kiezen van de rechtsbijstandverzekering, op aanraden van mijn broer, terecht gekomen bij Snijders Advocaten. Het betrof een casus binnen het familierecht en we zijn hier naar volle tevredenheid in bijgestaan en vertegenwoordigd door Jitka Swinkels.

De eerste indruk is meestal goud waard en dat was in dit geval ook. Al tijdens het eerste gesprek liet Jitka zien vakkundig, betrokken en empathisch te zijn. Dit is gedurende het traject zo gebleven. Jitka reageerde altijd razendsnel op onze mails, zelfs op studiedagen. Daarbij waren haar reacties op mails van de tegenpartij immer vlijmscherp. Dit werd zeer gewaardeerd door ons, we voelden ons echt gesteund.

We hebben een hele prettige samenwerking ervaren en mochten we in de toekomst wederom een advocaat nodig hebben zullen we zeker Snijders Advocaten benaderen.

Voor het eerst in mijn leven moest ik op zoek naar een advocaat. Geen idee waar ik op moest letten en al helemaal geen idee wie voor mijn situatie de beste advocaat zou zijn.
Via wat zoekwerk op de site van Snijders Familierecht terecht gekomen en dat voelde meteen goed.
De eerste afspraak met Jitka Swinkels was zeer fijn. Ze begreep me en gaf duidelijk aan wat ik wel en niet kon verwachten.
In de maanden die volgden heb ik veel steun gehad aan Jitka. Ze reageert snel en vriendelijk.
Ik kon alles aan haar vragen en ze vond niks raar. Ze gaf goede adviezen en ze heeft me echt door een moeilijke periode heen geholpen.
Ook haar correspondentie naar andere partijen was zeer goed en duidelijk, ze verwoordde precies wat ik bedoelde.
Ik ben Jitka erg dankbaar voor haar kundige werk en zal zeker weer bij haar aankloppen mocht dit ooit nog nodig zijn.

We kwamen bij Jitka met een kwestie die al lang speelde. Jitka hielp ons om onze zaak helder te verwoorden en maakte onze mogelijkheden en kansen kristal helder. Het fijne van Mr. Swinkels is dat zij tegelijkertijd professioneel en persoonlijk betrokken is. Jitka was eerlijk over onze kansen en ze wist onze input op een begrijpelijke manier te vertalen naar een dagvaarding. Per stap in het proces gaf ze inzicht in de opties en hielp ze ons keuzes te maken met respect voor onze situatie. Uiteindelijk hebben we met de hulp van Jitka ons gelijk gekregen. Dat advocaten veel geld kosten, mag duidelijk zijn. Jitka heeft wat ons betreft aangetoond dat elke euro die we besteedden aan haar ondersteuning een goed bestede euro was. Zoek je een advocaat met kennis van zaken op gebied van familierecht en een warme betrokkenheid in de samenwerking? Dan raden wij Mr. Swinkels aan!

Het laatste nieuws

Actueel

Als advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit. Wij laten u graag kennismaken met de laatste ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken. 

Partneralimentatie en samenwonen: wat zijn de gevolgen?
Als een huwelijk eindigt door echtscheiding, kan het voorkomen dat één van de ex-echtgenoten verplicht [...]
Co-ouderschap weigeren, kan dat?
Een groot deel van de ouders die ik als advocaat spreek, verkeert in de veronderstelling [...]
Op welke wijze worden minderjarige kinderen betrokken bij een procedure?
“Mijn kinderen zijn ouder dan 12, dus zij mogen toch kiezen bij wie ze willen [...]