073 7200 200

Ons kantoor

Een echtscheiding, geschillen over de omgangsregeling met uw kind(eren), alimentatie die niet wordt betaald; het zijn slechts enkele voorbeelden van situaties waarin een advocaat of mediator een cruciale rol kan spelen. Daarvoor bent u bij Snijders Familierecht aan het juiste adres. Ons team, onder leiding van mw. mr. J.A. (Jitka) Swinkels, staat voor u klaar.

Bij een familieprobleem komen vaak vele aspecten aan de orde, wat het probleem vaak complex maakt. Denk aan de kinderen, de eigen woning, de onderneming, de verdeling van het vermogen, enzovoorts. Die complexiteit vraagt om een multidisciplinaire aanpak. Snijders Familierecht werkt daarom nauw samen met notarissen, kinderdeskundigen, fiscalisten, accountants en pensioenadviseurs.

Door in overleg met u – en eventueel een notaris, fiscalist, of andere deskundige – uw situatie goed in kaart te brengen en uw belangen en wensen te inventariseren, zorgt Snijders Familierecht ervoor dat u weer overzicht krijgt. Op die manier kunt u uiteindelijk weer zelf de regie nemen.

Bij Snijders Familierecht staan uw belangen dus altijd voorop. Een goede regeling / oplossing die past bij uw situatie is ons streven, ongeacht de weg daar naartoe. Snijders Familierecht zorgt ervoor dat het bewandelen van die weg zo veel als mogelijk vrij van hobbels geschiedt.

Professioneel, persoonlijk & betrokken

Professioneel, persoonlijk en betrokken: dát is Snijders Familierecht. Of ons kantoor bij u past, is echter een vraag die alleen u kunt beantwoorden. Immers, voor een goede samenwerking tussen een advocaat en een cliënt moet er sprake zijn van vertrouwen, een “klik”.

Bij Snijders Familierecht kunt u daarom altijd terecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur. Bel ons dus voor een afspraak en ervaar zelf of onze aanpak bij u past.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een familierecht advocaat die uw belangen op een zorgvuldige en adequate manier behartigt, met oog voor de onderliggende gevoelens? Snijders Familierecht is zo een advocatenkantoor. Veel mensen kiezen voor ons als advocaat familierecht omdat wij op een duidelijke, stevige, heldere en daadkrachtige manier handelen. Wij geven u altijd een eerlijk advies. 

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

We kwamen bij Jitka met een kwestie die al lang speelde. Jitka hielp ons om onze zaak helder te verwoorden en maakte onze mogelijkheden en kansen kristal helder. Het fijne van Mr. Swinkels is dat zij tegelijkertijd professioneel en persoonlijk betrokken is. Jitka was eerlijk over onze kansen en ze wist onze input op een begrijpelijke manier te vertalen naar een dagvaarding. Per stap in het proces gaf ze inzicht in de opties en hielp ze ons keuzes te maken met respect voor onze situatie. Uiteindelijk hebben we met de hulp van Jitka ons gelijk gekregen. Dat advocaten veel geld kosten, mag duidelijk zijn. Jitka heeft wat ons betreft aangetoond dat elke euro die we besteedden aan haar ondersteuning een goed bestede euro was. Zoek je een advocaat met kennis van zaken op gebied van familierecht en een warme betrokkenheid in de samenwerking? Dan raden wij Mr. Swinkels aan!

Ik zocht een advocaat die mij kon bijstaan in verband met het verkrijgen van eenhoofdig ouderlijk gezag. Toen bleek dat mijn oude advocaat geen familierecht zaken meer deed, ben ik bij het kantoor Snijders Familierecht terecht gekomen. Mevrouw Swinkels heeft voor mij een verzoek ingediend bij de rechtbank en vervolgens vond een zitting plaats. Tijdens de zitting stond mevrouw Swinkels haar mannetje en mijn verzoek is uiteindelijk ook toegewezen! Mevrouw Swinkels is in mijn ogen de beste advocaat! Zij luistert goed naar wat je wensen zijn en is daarbij heel scherp. Mocht ik ooit in de toekomst weer een advocaat nodig hebben, wend ik mij zeker weer tot dit kantoor en mevrouw Swinkels!

Mijn verhaal bleek een zaak, een zaak waarin Jitka mij op professionele wijze heeft bijgestaan. Ik heb haar bijstand als zeer positief ervaren, zij is ter zake kundig en op momenten waarbij emoties spelen reageert zij op gepaste en deskundige wijze naar alle betrokkenen.

Het laatste nieuws

Actueel

Als advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit. Wij laten u graag kennismaken met de laatste ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken. 

Op welke wijze worden minderjarige kinderen betrokken bij een procedure?
“Mijn kinderen zijn ouder dan 12, dus zij mogen toch kiezen bij wie ze willen [...]
Verhuizen met mijn (minderjarige) kind: kan dat zomaar?
Een scheiding heeft vrijwel altijd een verhuizing tot gevolg. Het komt in ieder geval zelden [...]
Dit zijn de rechten van een biologische en/of juridische vader zonder ouderlijk gezag
Gehuwden en geregistreerd partners die samen een kind krijgen, krijgen automatisch gezamenlijk gezag over dat [...]