073 7200 200

Ons kantoor

Een echtscheiding, geschillen over de omgangsregeling met uw kind(eren), alimentatie die niet wordt betaald; het zijn slechts enkele voorbeelden van situaties waarin een advocaat of mediator een cruciale rol kan spelen. Daarvoor bent u bij Snijders Familierecht aan het juiste adres. Ons team, onder leiding van mw. mr. J.A. (Jitka) Swinkels, staat voor u klaar.

Bij een familieprobleem komen vaak vele aspecten aan de orde, wat het probleem vaak complex maakt. Denk aan de kinderen, de eigen woning, de onderneming, de verdeling van het vermogen, enzovoorts. Die complexiteit vraagt om een multidisciplinaire aanpak. Snijders Familierecht werkt daarom nauw samen met notarissen, kinderdeskundigen, fiscalisten, accountants en pensioenadviseurs.

Door in overleg met u – en eventueel een notaris, fiscalist, of andere deskundige – uw situatie goed in kaart te brengen en uw belangen en wensen te inventariseren, zorgt Snijders Familierecht ervoor dat u weer overzicht krijgt. Op die manier kunt u uiteindelijk weer zelf de regie nemen.

Bij Snijders Familierecht staan uw belangen dus altijd voorop. Een goede regeling / oplossing die past bij uw situatie is ons streven, ongeacht de weg daar naartoe. Snijders Familierecht zorgt ervoor dat het bewandelen van die weg zo veel als mogelijk vrij van hobbels geschiedt.

Professioneel, persoonlijk & betrokken

Professioneel, persoonlijk en betrokken: dát is Snijders Familierecht. Of ons kantoor bij u past, is echter een vraag die alleen u kunt beantwoorden. Immers, voor een goede samenwerking tussen een advocaat en een cliënt moet er sprake zijn van vertrouwen, een “klik”.

Bij Snijders Familierecht kunt u daarom altijd terecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur. Bel ons dus voor een afspraak en ervaar zelf of onze aanpak bij u past.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een familierecht advocaat die uw belangen op een zorgvuldige en adequate manier behartigt, met oog voor de onderliggende gevoelens? Snijders Familierecht is zo een advocatenkantoor. Veel mensen kiezen voor ons als advocaat familierecht omdat wij op een duidelijke, stevige, heldere en daadkrachtige manier handelen. Wij geven u altijd een eerlijk advies. 

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

Mijn verhaal bleek een zaak, een zaak waarin Jitka mij op professionele wijze heeft bijgestaan. Ik heb haar bijstand als zeer positief ervaren, zij is ter zake kundig en op momenten waarbij emoties spelen reageert zij op gepaste en deskundige wijze naar alle betrokkenen.

Onze samenwerking met mr. Swinkels hebben wij als heel professioneel en bijzonder prettig ervaren. We voelden ons echt begrepen en gesteund. Haar doortastende manier van werken gaf ons het vertrouwen dat we het gewenste resultaat zouden behalen. Wij zijn content.

We hebben Jitka leren kennen als een dame wie het kaas niet van haar brood laat eten en all the way gaat om ons als klant het beste te laten krijgen. Schakelt snel, communiceert vlot en bemiddelt uitstekend. Wij zouden Jitka dan ook erg aanbevelen.

Het laatste nieuws

Actueel

Als advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit. Wij laten u graag kennismaken met de laatste ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken. 

Dit zijn de rechten van een biologische en/of juridische vader zonder ouderlijk gezag
Gehuwden en geregistreerd partners die samen een kind krijgen, krijgen automatisch gezamenlijk gezag over dat [...]
Wat kost een scheiding gemiddeld?
Eén van de meest gestelde vragen tijdens een eerste gesprek bij mij op kantoor is [...]
Wat is een echtscheidingsconvenant?
Op het moment dat u besluit om uit elkaar te gaan, moeten er afspraken gemaakt [...]