073 7200 200

Medewerkers

Al tijdens haar studie aan de Universiteit van Tilburg ontwikkelde Jitka een grote passie voor het familierecht. Na het succesvol afronden van haar Master was de keuze om binnen dit rechtsgebied te gaan werken dan ook snel gemaakt.

Inmiddels is Jitka (aspirant-)lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten & Scheidingsmediators, een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in familierecht. Daarnaast staat zij als specialist familierecht ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Jitka is een betrokken advocaat die oplossingsgericht te werk gaat, zeker indien er (minderjarige) kinderen bij betrokken zijn. Zij begeleidt cliënten zowel op juridisch als op persoonlijk vlak en probeert de gang naar de rechter te voorkomen. Is een procedure bij de rechtbank echter onvermijdelijk, dan staat Jitka haar cliënten met raad en daad bij en gaat zij voor hen door het vuur.

Ytsje van der Zwan
Ytsje van der Zwan
Juridisch secretaresse

Ytsje is een door de wol geverfde juridisch secretaresse met hart voor de zaak. Haar vriendelijkheid en oprechtheid laat zich duidelijk zien in haar contact naar cliënten toe, wat sterk bijdraagt aan haar professionaliteit als secretaresse. Ook beschikt Ytsje over een sterk inlevingsvermogen, waarbij zij niet alleen oog heeft voor het belang van de zaak, maar ook voor die van haar collega’s. Als een echte teamspeelster past zij perfect in het team van Snijders Familierecht.

Christel Gevers
Christel Gevers
Operationeel manager

Christel is werkzaam als operationeel manager van Snijders Familierecht. Zij is eindverantwoordelijk voor de gehele interne organisatie, waaronder het personeel en de financiën. Zij is dan ook onmisbaar voor het team van Snijders Familierecht.

Cathy van Hemert
Cathy van Hemert
Personal Assistant Danny / secretaresse

Cathy van Hemert is sinds enkele jaren gedreven en enthousiast in haar functie als Personal Assistant en de rechterhand van Danny Snijders. Haar enthousiasme en gedrevenheid zet Cathy ook graag in binnen Snijders Familierecht. Op een gestructureerde en creatieve wijze zorgt zij ervoor dat de dagelijkse praktijk gestroomlijnd verloopt, hetgeen haar functie uitdagend houdt. Cathy is bovendien uniek in haar organisatorische aanpak.

Alyssa van de Ven
Alyssa van de Ven
Juridisch secretaresse

Alyssa werkt vanaf 2013 bij Snijders Advocaten als juridisch secretaresse. In de afgelopen jaren heeft zij ruime ervaring opgedaan op alle rechtsgebieden en is zij ook werkzaam voor de incasso afdeling. Alyssa ondersteunt Jitka Swinkels in haar familiepraktijk. Samen zorgen zij voor een vriendelijke en duidelijke aanpak en staat het belang van de cliënt op nummer 1.

Danny Snijders
Danny Snijders
Directie / advocaat

Danny Snijders is oprichter en algemeen directeur van Snijders Advocaten. Hij is ruim 14 jaar geleden zijn eigen kantoor gestart. Als gevolg van zijn specifieke strategisch-juridische kwaliteiten, groeide het kantoor enorm snel. De “Snijders-aanpak” is inmiddels een begrip.

Jitka Swinkels
Jitka Swinkels
Advocaat

Jitka is een betrokken advocaat die oplossingsgericht te werk gaat, zeker indien er (minderjarige) kinderen bij betrokken zijn. Zij begeleidt cliënten zowel op juridisch als op persoonlijk vlak en probeert de gang naar de rechter te voorkomen. Is een procedure bij de rechtbank echter onvermijdelijk, dan staat Jitka haar cliënten met raad en daad bij en gaat zij voor hen door het vuur.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een familierecht advocaat die uw belangen op een zorgvuldige en adequate manier behartigt, met oog voor de onderliggende gevoelens? Snijders Familierecht is zo een advocatenkantoor. Veel mensen kiezen voor ons als advocaat familierecht omdat wij op een duidelijke, stevige, heldere en daadkrachtige manier handelen. Wij geven u altijd een eerlijk advies. 

Klantbeoordeling Op basis van 7 referenties
9,6
Voor het eerst in mijn leven moest ik op zoek naar een advocaat. Geen idee waar ik op moest letten en al helemaal geen idee wie voor mijn situatie de beste advocaat zou zijn.
Via wat zoekwerk op de site van Snijders Familierecht terecht gekomen en dat voelde meteen goed.
De eerste afspraak met Jitka Swinkels was zeer fijn. Ze begreep me en gaf duidelijk aan wat ik wel en niet kon verwachten.
In de maanden die volgden heb ik veel steun gehad aan Jitka. Ze reageert snel en vriendelijk.
Ik kon alles aan haar vragen en ze vond niks raar. Ze gaf goede adviezen en ze heeft me echt door een moeilijke periode heen geholpen.
Ook haar correspondentie naar andere partijen was zeer goed en duidelijk, ze verwoordde precies wat ik bedoelde.
Ik ben Jitka erg dankbaar voor haar kundige werk en zal zeker weer bij haar aankloppen mocht dit ooit nog nodig zijn.

We kwamen bij Jitka met een kwestie die al lang speelde. Jitka hielp ons om onze zaak helder te verwoorden en maakte onze mogelijkheden en kansen kristal helder. Het fijne van Mr. Swinkels is dat zij tegelijkertijd professioneel en persoonlijk betrokken is. Jitka was eerlijk over onze kansen en ze wist onze input op een begrijpelijke manier te vertalen naar een dagvaarding. Per stap in het proces gaf ze inzicht in de opties en hielp ze ons keuzes te maken met respect voor onze situatie. Uiteindelijk hebben we met de hulp van Jitka ons gelijk gekregen. Dat advocaten veel geld kosten, mag duidelijk zijn. Jitka heeft wat ons betreft aangetoond dat elke euro die we besteedden aan haar ondersteuning een goed bestede euro was. Zoek je een advocaat met kennis van zaken op gebied van familierecht en een warme betrokkenheid in de samenwerking? Dan raden wij Mr. Swinkels aan!

Ik zocht een advocaat die mij kon bijstaan in verband met het verkrijgen van eenhoofdig ouderlijk gezag. Toen bleek dat mijn oude advocaat geen familierecht zaken meer deed, ben ik bij het kantoor Snijders Familierecht terecht gekomen. Mevrouw Swinkels heeft voor mij een verzoek ingediend bij de rechtbank en vervolgens vond een zitting plaats. Tijdens de zitting stond mevrouw Swinkels haar mannetje en mijn verzoek is uiteindelijk ook toegewezen! Mevrouw Swinkels is in mijn ogen de beste advocaat! Zij luistert goed naar wat je wensen zijn en is daarbij heel scherp. Mocht ik ooit in de toekomst weer een advocaat nodig hebben, wend ik mij zeker weer tot dit kantoor en mevrouw Swinkels!