073 7200 200

Advies op maat

Het familierecht is complex; complexer dan door velen wordt gedacht. Immers, een familierechtelijke kwestie gaat veelal gepaard met emoties.

Juist op die momenten is het belangrijk dat er iemand naast u staat die weet welke mogelijkheden u heeft en die u op duidelijke en eerlijke wijze door het proces begeleidt. Dát is precies wat Snijders Familierecht u kan bieden!

In welke situaties kan Snijders Familierecht u onder meer bijstaan?

  • als u en/of uw partner wil(len) scheiden;
  • het opstellen van een ouderschapsplan of convenant;
  • het berekenen en vastleggen van kinder- en/of partneralimentatie;
  • het vastleggen of wijzigen van een zorgregeling met uw kinderen;
  • als de Raad voor de Kinderbescherming vindt dat uw kind onder toezicht moet worden gesteld en/of uit huis geplaatst moet worden;
  • als u vindt dat het ouderlijk gezag door beide ouders, of juist door één van de ouders moet worden uitgeoefend;
  • afstammingskwesties (zoals erkenning, vaststelling vaderschap, ontkenning vaderschap, enzovoorts);
  • erfrechtkwesties.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van situaties waarin een familierechtadvocaat de benodigde hulp en advies kan bieden. Mevrouw mr. J.A. Swinkels is dé specialist op het gebied van familierecht. Bij Snijders Familierecht bent u dan ook aan het juiste adres.

Advies nodig?

Benieuwd naar wat Snijders Familierecht voor u kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bel geheel vrijblijvend voor een eerste advies. Mr. Swinkels staat u graag te woord en bekijkt met u de mogelijkheden.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een familierecht advocaat die uw belangen op een zorgvuldige en adequate manier behartigt, met oog voor de onderliggende gevoelens? Snijders Familierecht is zo een advocatenkantoor. Veel mensen kiezen voor ons als advocaat familierecht omdat wij op een duidelijke, stevige, heldere en daadkrachtige manier handelen. Wij geven u altijd een eerlijk advies. 

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

Ik zocht een advocaat die mij kon bijstaan in verband met het verkrijgen van eenhoofdig ouderlijk gezag. Toen bleek dat mijn oude advocaat geen familierecht zaken meer deed, ben ik bij het kantoor Snijders Familierecht terecht gekomen. Mevrouw Swinkels heeft voor mij een verzoek ingediend bij de rechtbank en vervolgens vond een zitting plaats. Tijdens de zitting stond mevrouw Swinkels haar mannetje en mijn verzoek is uiteindelijk ook toegewezen! Mevrouw Swinkels is in mijn ogen de beste advocaat! Zij luistert goed naar wat je wensen zijn en is daarbij heel scherp. Mocht ik ooit in de toekomst weer een advocaat nodig hebben, wend ik mij zeker weer tot dit kantoor en mevrouw Swinkels!

We kwamen bij Jitka met een kwestie die al lang speelde. Jitka hielp ons om onze zaak helder te verwoorden en maakte onze mogelijkheden en kansen kristal helder. Het fijne van Mr. Swinkels is dat zij tegelijkertijd professioneel en persoonlijk betrokken is. Jitka was eerlijk over onze kansen en ze wist onze input op een begrijpelijke manier te vertalen naar een dagvaarding. Per stap in het proces gaf ze inzicht in de opties en hielp ze ons keuzes te maken met respect voor onze situatie. Uiteindelijk hebben we met de hulp van Jitka ons gelijk gekregen. Dat advocaten veel geld kosten, mag duidelijk zijn. Jitka heeft wat ons betreft aangetoond dat elke euro die we besteedden aan haar ondersteuning een goed bestede euro was. Zoek je een advocaat met kennis van zaken op gebied van familierecht en een warme betrokkenheid in de samenwerking? Dan raden wij Mr. Swinkels aan!

Onze samenwerking met mr. Swinkels hebben wij als heel professioneel en bijzonder prettig ervaren. We voelden ons echt begrepen en gesteund. Haar doortastende manier van werken gaf ons het vertrouwen dat we het gewenste resultaat zouden behalen. Wij zijn content.

Het laatste nieuws

Actueel

Als advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit. Wij laten u graag kennismaken met de laatste ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken. 

Op welke wijze worden minderjarige kinderen betrokken bij een procedure?
“Mijn kinderen zijn ouder dan 12, dus zij mogen toch kiezen bij wie ze willen [...]
Verhuizen met mijn (minderjarige) kind: kan dat zomaar?
Een scheiding heeft vrijwel altijd een verhuizing tot gevolg. Het komt in ieder geval zelden [...]
Dit zijn de rechten van een biologische en/of juridische vader zonder ouderlijk gezag
Gehuwden en geregistreerd partners die samen een kind krijgen, krijgen automatisch gezamenlijk gezag over dat [...]