073 7200 200

Advies op maat

Het familierecht is complex; complexer dan door velen wordt gedacht. Immers, een familierechtelijke kwestie gaat veelal gepaard met emoties.

Juist op die momenten is het belangrijk dat er iemand naast u staat die weet welke mogelijkheden u heeft en die u op duidelijke en eerlijke wijze door het proces begeleidt. Dát is precies wat Snijders Familierecht u kan bieden!

In welke situaties kan Snijders Familierecht u onder meer bijstaan?

  • als u en/of uw partner wil(len) scheiden;
  • het opstellen van een ouderschapsplan of convenant;
  • het berekenen en vastleggen van kinder- en/of partneralimentatie;
  • het vastleggen of wijzigen van een zorgregeling met uw kinderen;
  • als de Raad voor de Kinderbescherming vindt dat uw kind onder toezicht moet worden gesteld en/of uit huis geplaatst moet worden;
  • als u vindt dat het ouderlijk gezag door beide ouders, of juist door één van de ouders moet worden uitgeoefend;
  • afstammingskwesties (zoals erkenning, vaststelling vaderschap, ontkenning vaderschap, enzovoorts);
  • erfrechtkwesties.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van situaties waarin een familierechtadvocaat de benodigde hulp en advies kan bieden. Mevrouw mr. J.A. Swinkels is dé specialist op het gebied van familierecht. Bij Snijders Familierecht bent u dan ook aan het juiste adres.

Advies nodig?

Benieuwd naar wat Snijders Familierecht voor u kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bel geheel vrijblijvend voor een eerste advies. Mr. Swinkels staat u graag te woord en bekijkt met u de mogelijkheden.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar een familierecht advocaat die uw belangen op een zorgvuldige en adequate manier behartigt, met oog voor de onderliggende gevoelens? Snijders Familierecht is zo een advocatenkantoor. Veel mensen kiezen voor ons als advocaat familierecht omdat wij op een duidelijke, stevige, heldere en daadkrachtige manier handelen. Wij geven u altijd een eerlijk advies. 

Klantbeoordeling Op basis van 3 referenties
9,0

Mijn verhaal bleek een zaak, een zaak waarin Jitka mij op professionele wijze heeft bijgestaan. Ik heb haar bijstand als zeer positief ervaren, zij is ter zake kundig en op momenten waarbij emoties spelen reageert zij op gepaste en deskundige wijze naar alle betrokkenen.

We kwamen bij Jitka met een kwestie die al lang speelde. Jitka hielp ons om onze zaak helder te verwoorden en maakte onze mogelijkheden en kansen kristal helder. Het fijne van Mr. Swinkels is dat zij tegelijkertijd professioneel en persoonlijk betrokken is. Jitka was eerlijk over onze kansen en ze wist onze input op een begrijpelijke manier te vertalen naar een dagvaarding. Per stap in het proces gaf ze inzicht in de opties en hielp ze ons keuzes te maken met respect voor onze situatie. Uiteindelijk hebben we met de hulp van Jitka ons gelijk gekregen. Dat advocaten veel geld kosten, mag duidelijk zijn. Jitka heeft wat ons betreft aangetoond dat elke euro die we besteedden aan haar ondersteuning een goed bestede euro was. Zoek je een advocaat met kennis van zaken op gebied van familierecht en een warme betrokkenheid in de samenwerking? Dan raden wij Mr. Swinkels aan!

We hebben Jitka leren kennen als een dame wie het kaas niet van haar brood laat eten en all the way gaat om ons als klant het beste te laten krijgen. Schakelt snel, communiceert vlot en bemiddelt uitstekend. Wij zouden Jitka dan ook erg aanbevelen.

Het laatste nieuws

Actueel

Als advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit. Wij laten u graag kennismaken met de laatste ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken. 

Op welke wijze worden minderjarige kinderen betrokken bij een procedure?
“Mijn kinderen zijn ouder dan 12, dus zij mogen toch kiezen bij wie ze willen [...]
Verhuizen met mijn (minderjarige) kind: kan dat zomaar?
Een scheiding heeft vrijwel altijd een verhuizing tot gevolg. Het komt in ieder geval zelden [...]
Dit zijn de rechten van een biologische en/of juridische vader zonder ouderlijk gezag
Gehuwden en geregistreerd partners die samen een kind krijgen, krijgen automatisch gezamenlijk gezag over dat [...]